Gezicht achter

de mens achter

SchipperLifeCoaching

Mijn naam is Géri Schipper (1959), moeder van 2 volwassen geweldige kinderen en oma van een pracht van een kleindochter.

SchipperLifeCoaching is het resultaat van het volgen van mijn passie en bezieling om werk- en levenservaringen met elkaar te verbinden.

De eerste 20 jaar van mijn werkende leven heb ik carrière gemaakt op verschillende niveaus in grote organisaties. Bovenaan de ladder werd mij duidelijk dat ik veel meer wilde betekenen voor het individu in een organisatie en de persoonlijke groei van mensen.

Toen ik langdurig ziek werd heb ik de omslag gemaakt en mijn droom waargemaakt: mijn eigen bedrijf gestart als Life- en Loopbaancoach en trainer van o.a. Enneagram en Familieopstellingen.

Re-integratie en Loopbaantrajecten volgden.

Ik ben veel tegengekomen op mijn levenspad: ziekte, baanverlies, scheidingen, verslaving en rouw– en heb steeds opnieuw keuzes moeten maken. Door betekenis te kunnen geven aan mijn ervaringen ben ik het levende bewijs dat het mogelijk is om de koers in je leven te bepalen.

De drijfveer om iets van mijn leven te maken en gelukkig zijn, geeft mij de compassie en ervaring om als coach te werken.

Door met aandacht en begrip naar jouw verhaal te luisteren en bewust stil te staan bij wat jou drijft en samen ontdekken waar jouw verlangen ligt, een nieuwe koers uit te stippelen. Zodat jij het leven ten volle kunt leven!

Naast mijn persoonlijke ervaringen heb ik jarenlang opleidingen, trainingen, cursussen gevolgd. Mede hierdoor heb ik de expertise ontwikkeld om succesvol te zijn in het veld van bewustwording, zingeving en persoonlijke ontwikkeling. En dit proces staat niet stil want ik koester mijn eigen groei.

Kernwoorden die bij mij horen en die ik mee neem in mijn coaching, trainingen en begeleiding zijn: humor, spiritualiteit, professionaliteit, zelfervaring, aandacht, compassie, helderheid en inspiratie.

Ik leef en onderneem vanuit een holistische visie die ervan uitgaat dat wij -als mens- uniek en compleet zijn. Dat betekent voor mij dat ziel, geest en lichaam met elkaar verbonden zijn en wij onderdeel zijn van een groter geheel.

Als ondernemer heb ik een groot netwerk aan ervaren trainers en coaches die, elk met hun eigen unieke kwaliteiten en expertise, bijdragen aan de blijvende kwaliteit van SchipperLifeCoaching.

Meer weten over mijn professionele loopbaan? Klik hier: CV-Géri Schipper voor een uitgebreide CV.

Aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van BeroepsCoaches nr. 6147).

Geaccrediteerd sinds 2017 door CRKBO als Vaardigheidstrainer.